طرح تامین مالی جمعی «کیت تشخیص مولکولی کرونا» متعلق به شرکت دانش بنیان توپاز ژن کاوش با سود محقق‌شده‌ی 25% با موفقیت به اتمام رسید.
1401/6/24
نوع: اخبار
نویسنده: مهرنوش منفرد

شرکت توپاز ژن کاوش، با بهره‌گیری از به‌روزترین فناوری‌های تولید، اقدام به ساخت کیت تشخیص مولکولی کرونا به روش RT-PCR کرده است تا در جهت تشخیص و جلوگیری از شیوع ویروس نقش خود را کنار کادر درمان ایفا کند.

این شرکت دانش بنیان در تاریخ 25 بهمن ماه 1400، اقدام به جذب سرمایه از طریق سامانه‌ی تامین مالی جمعی کارن کراد، کرد. این جذب سرمایه به مبلغ 1 میلیارد و از عموم مردم صورت گرفت و پس از 10 دقیقه  توسط 35 سرمایه‌گذار حقیقی و حقوقی تکمیل شد؛ شرکت توپاز ژن ذکر کرد در انتهای ماه ششم و اتمام پروژه، سود پیش‌بینی شده 25% را محقق می‌کند. معادل سود سالیانه این طرح 50% است.

تیم پزشکی توپاز ژن کاوش می‌تواند پرایمر و پروب کیت تشخیص را به صورت لیوفیلیزه عرضه کند که این روش باعث برتری نسبت به سایر کیت‌های تشخیص می‌باشد. کیت‌های تشخیص مولکولی به صورت مایع باید در دمای 20- نگه داری شود تا به مقصد و مصرف برسد ولی حالت لیوفیلیزه در دمای محیط قابل انتقال و استفاده می‌باشد و این امر موجب تسهیل انتقال به دورترین نقاط می‌باشد. کیت قابلیت سازگاری با انواع دستگاه های RT-time PCR دارد و بصورت منحصربفرد برای انواع دستگاه‌ها قابلیت شخصی‌سازی دارد.

کیت مولکولی حاضر دارای تاییدیه‌های متعدد از مرکز تحقیقات ویروس‌شناسی بیمارستانی مسیح دانشوری، انستیتو پاستور ایران و همچنین گواهی فروش از اداره کل تجهیزات پزشکی است.

تحقیق و توسعه گسترده شرکت توپاز ژن کاوش منجر به تولید کیت لیوفیلیزه با حساسیت بسیار زیاد و قابلیت حمل و نگه‌داری بدون نیاز به شرایط دمایی خاص گردیده و مدت زمان انقضای محصول را افزایش داده است.

لطفا برای افزودن نظر ورود یا ثبت نام کنید.